dimecres, 21 de març del 2012

Concursos de Directes Revoluciona't

Els CJC-Joventut Comunista de Catalunya celebrem la primera edició del concurs Revoluciona't a Catalunya!

En què consisteix?
El proper dia 7 de Juliol realitzarem la Festa Revolució 2012, a la qual cada any assisteixen quasi un miler de persones. Com és habitual, enguany comptarem amb la participació d'un grup de música conegut arreu del País.
Així doncs, els grups guanyadors del concurs Revoluciona't tindran la sort de participar com a teloners en aquesta Festa Revolució 2012.
Hi haurà 3 concursos a Catalunya:
1- Espai Jove la Fontana (Gràcia,BCN) 20 d'Abril de 2012: El guanyador del concurs tocarà en tercer lloc (entorn les 22h-23h) a la Festa Revolució, just abans del cap de cartell.
2- Casal de Barri "La Cosa Nostra" (9 barris, BCN) 12 de Maig de 2012: El guanyador del concurs tocarà en segon lloc (entorn les 21h-22h) a la Festa Revolució.
3-  Lloc a Confirmar de Tarragona (TGN) 19 de Maig de 2012: El guanyador del concurs tocarà en primer lloc (entorn les 20h-21h) a la Festa Revolució.

Quin format tindran els concursos?
Poden variar lleugerament segons les capacitats de l'espai en qüestió, però les característiques bàsiques seran:

1- 4 o 5 grups per concurs, concerts de 20-30 min.
2- Votació popular, ja sigui amb consumició o potser amb la pròpia entrada (mai superior a 2€). Així que és molt important que portis als teus amics i amigues a donar-te suport!!

Tens un grup de música i vols participar? què has de fer?
Envia'ns un e-mail a festa.revolucio@cjc.cat abans del proper 8 d'Abril de 2012 amb la següent informació:

1- Nom del grup i breu descripció
2- Instruments
3- Link a myspace, youtube, etc. on us puguem escoltar.*
4- Ordre de preferència en els concurs de directes.
5- Persona de contacte amb telèfon i e-mail.

La comissió Festa Revolució de CJC-Joventut Comunista s'encarregarà de seleccionar els participants, alguns dels criteris que prioritzarem seran: cançons amb temàtica reivindicativa, format per joves menors de 30 anys, grups arrelats als barris, qualitat de la música, perfil de seguidors a les xarxes socials, etc.

*Si no teniu res a la xarxa, feu-nos arribar abans del Dilluns 9 d'Abril la vostra música a la seu central del PCC: Av. Portal de l'Àngel 42, 2n A

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada